Uz. Öğrt. İlker ŞENOL - Müdür

1976yılında Ankara da doğmuştur. İlkokul eğitimini Abidinpaşa ilkokulunda,ortaokul eğitimini Cebeci ortaokulunda ve lise eğitimini de Başkent lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini 1998 yılında Erciyes üniversitesi BESYO´da tamamlamıştır.Aynı yıl Kayseri ili Yeşilhisar ilçesisi Başköy İlköğretim okulunda öğretmen olarak görevine başlayan İlker ŞENOL 4 sene öğretmenlik,3 sene müdür yardımcılığı ve 18 yıl müdürlük yapmıştır.31/07/2023 günü okulumuzdaokul müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.Başta eğitim olmak üzere toplumsal sorunlar üzerine yazdığı şiirleri vardır.Çeşitli dergi ve gazeteler de yazılar yazan İlker ŞENOL orta düzeyde İngilizce bilmektedir.Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan bir çok hizmet içi eğitim faaliyetinde görev almıştır.